• Οράριο εργασίας: 8:30 πμ - 5:30 μμ
  • Θεσσαλονίκη: 2310 200467 - Αθήνα: 210 7772021

Γ. ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ Ε.Ε.
ΙΑΤΡΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

Με σοβαρότητα και αξιοπιστία, η εταιρεία κινείται στα πλαίσια ενός υγιούς ανταγωνισμού και άμιλλας με στόχο την άριστη παροχή υπηρεσιών και την διατήρηση της δυναμικής της παρουσίας στον ιατρικό χώρο.

Η εταιρεία ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ ιδρύθηκε το 1974 με σκοπό την αντιπροσώπευση, εισαγωγή και εμπορία ιατροτεχνολογικών μηχανημάτων, εργαλείων και οργάνων για ενδοσκοπική χειρουργική, ορθοπεδική, ουρολογική και μαιευτική από αξιόπιστους οίκους του εξωτερικού.
Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στο Επταπύργιο Θεσσαλονίκης σε σύγχρονες εγκαταστάσεις ενώ από το 1985 λειτουργεί και υποκατάστημα στην Αθήνα.

Η εταιρεία στις εγκαταστάσεις της διαθέτει τμήμα πωλήσεων και ανταλλακτικών, καθώς και τμήμα τεχνικής υποστήριξης, πλήρως εξοπλισμένο για τον άμεσο έλεγχο και την ταχεία επισκευή όλων των μηχανημάτων που αντιπροσωπεύει.
Διαθέτει επίσης τμήμα επισκευής όλων των χειρουργικών εργαλείων και οπτικών, παντός τύπου και εργοστασίου.
Στην επιχείρηση απασχολείται προσωπικό, πλήρως εκπαιδευμένο και ικανό να υποστηρίξει και να καλύψει τις ανάγκες των πελατών.

Στα πλαίσια της αναβάθμισης των υπηρεσιών της, η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί με Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2000, ενώ όλα τα προϊόντα της διαθέτουν σήμανση CE.
Έχει ενταχθεί επίσης στο Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού για την ανακύκλωση των συσκευών της .

Πελάτες της επιχείρησης είναι το σύνολο των Δημόσιων Νοσοκομείων της χώρας, καθώς και ιδιωτικές κλινικές, διαγνωστικά κέντρα και ιδιωτικά ιατρεία.

Η εταιρεία Γ. ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ Ε.Ε. διαθέτει τμήμα τεχνικής υποστήριξης πλήρως εξοπλισμένο στη Θεσσαλονίκη, το οποίο αποτελείται από μονάδες τροφοδοσίας, συσκευές παραγωγής σημάτων, ηλεκτρονικά βολτόμετρα, ηλεκτρονικές μονάδες μέτρησης των συσκευών, παλμογράφους, ηλεκτρονική συσκευή υπερήχων καθαρισμού χειρουργικών εργαλείων, συσκευή καθαρισμού των εργαλείων με μέθοδο αμμοβολής plaster, συσκευή sharping των εργαλείων, ειδικά μικροεργαλεία, όπως κολαούζα, φιλιέρες, ανοξείδωτα ελάσματα για την αποκατάσταση κατεστραμμένων και σπασμένων αξόνων.

Η εταιρεία Γ. ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ Ε.Ε. λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την εξασφάλιση της ποιότητας σύμφωνα με τα πρότυπα ΔΥ8δ/1348 & ISO 9001:2008.

Συνεργαζόμενα εργοστάσια

image
All Right Reserved